UEFA Liga šampiona

Nesrećan poraz, hoćemo da ih pobedimo u Beogradu: Milijašev pomoćnik posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 19:04
Nesrećan poraz, hoćemo da ih pobedimo u Beogradu: Milijašev pomoćnik posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona FK Crvena zvezda

Poraz od Lajpciga u 3. kolu Lige šampiona ostavio je omladince Crvene zvezde na tri osvojena boda iz susreta protiv Jang bojsa, a pomoćni trener Miloš Jankvić kaže da nema šta da zameri igračima.

Šta više, prvi pomoćnik šefa stručnog štaba, Nenada Milijaša je pohvalio fudbalere kako su se ponašali u većem delu meča i istakao kako veruje da će nemački tim biti pobeđen u Beogradu.

"Ne možemo ništa da zamerimo igračima, jer su celokupan plan sproveli na terenu, ali je u poslednjih 10 minuta došlo do pada koncentracije, kao i na fizičkom planu. Rival je to znao da iskoristi i primili smo dva pogotka. Čestitam igračima, i ponosni smo na njih. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, i bitno je iz njih izvući dobre lekcije. Čekamo Lajpcig sad u Beogradu i idemo na pobedu", rekao je posle meča Janković za klupski sajt i dodao:

"Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu, a onda i utakmici protiv nemačkog predstavnika na našem terenu u Beogradu".

Crveno-beli će, podsćanja radi. meč četvrtog kola Lige šampiona protiv Lajpciga odigrati 7. novembra, zatim ih 28. novembra očekuje gostovanje Jang bojsu, a onda 13. decembra dočekuju Mančester siti.