UEFA Liga šampiona

Povreda Osmana Bukarija lakše prirode: Biće spreman za Lajpcig?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2023 13:50
Povreda Osmana Bukarija lakše prirode: Biće spreman za Lajpcig? MN Press

Pre nekoliko dana stigla je zabrinjajuća vest za sve navijače Crvene zvezde. Jedan od najboljih igrača ekipe u proteklom periodu Osman Bukari se povredio, zbog čega je propustio reprezentativne mečeve sa Ganom. Pa se podigla sumnja da bi mogao i da preskoči susret sa Lajpcigom u Ligi šampiona 25. oktobra. Što bi predstavljao ozbiljan hendikep, ali, kako prenosi Sportski Žurnal, nema razloga za strepnju, jer je u pitanju samo lakša povreda.

Bukari se pred odlazak u Ganu požalio na bol u predelu mišića zadnje lože, pa se nije odazvao pozivu u nacionalni tim, već je ostao u Beogradu. Pozivajući se na svoje izvore, Žurnal je naveo da je povreda Bukarija lakše prirode i da će se vratiti treninzima početkom naredne nedelje. 

Navodno, ruptura koju Ganac ima na mišiću nije velika. Nalazi se na terapijama, posle kojih će iduće sedmice otići na kontrolu, gde će biti ustanovljeno da li je povreda zalečena ili ne. A, prema svemu sudeći, optimizma u Ljutice Bogdana ne manjka.

Zvezda će pre susreta sa Lajpcigom u Nemačkoj, odmeriti snage sa Javorom u Beogradu 21. oktobra (17:00, Arena 1 Premium).