UEFA Liga šampiona

Peh za Crvenu zvezdu pred važne mečeve u Evropi: Osman Bukari se povredio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2023 18:30
Peh za Crvenu zvezdu pred važne mečeve u Evropi: Osman Bukari se povredio MN Press

Dolaskom Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, karijera Osmana Bukarija krenula je uzlaznom putanjom. Brzonogi fudbaler igra sve bolje, u odličnoj je formi, što potvrđuju i golovi u prva dva gola grupne faze Lige šampiona protiv Mančester sitija i Jang Bojsa.

Dobre partije u crveno-belom dresu donele su mu i poziv u reprezentaciju Gane, međutim iz te zemlje nam sada stižu loše vesti, koje zadaju glavobolju navijačima beogradskog kluba - Osman Bukari se povredio. Proteklog vikenda na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca požalio se na povredu, pa je morao ranije da izađe sa terena. A, prema svemu sudeći zbog toga neće moći da pomogne nacionalnom timu u naredne dve utakmice.

 

 

U ovom trenutku nije poznato koliko je povreda ozbiljna i da li će biti spreman da se odazove pozivu Bahara po završetku reprezentativne pauze, najpre za meč protiv Javora 21. oktobra, a onda i sa Lajpcigom četiri dana kasnije.

Ganac je ove sezone upisao 11 nastupa za crveno-bele. Postigao je pet golova i upisao četiri asistencije, a nakon odlične partije sa Jang Bojsom, našao se u idelnom timu Lige šampiona za drugo kolo i nema sumnje da bi njegovo odsustvo protiv nemačkog tima 25. oktobra, predstavljalo veliki hendikep za srpskog prvaka.