UEFA Liga šampiona

Crvena zvezda u subotu počinje stadionsku prodaju paketa ulaznica za Ligu šampiona: Neće sve "planuti" onlajn putem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2023 16:29
Crvena zvezda u subotu počinje stadionsku prodaju paketa ulaznica za Ligu šampiona: Neće sve "planuti" onlajn putem Guliver

Fudbaleri Crvene zvezde 19. septembra, protiv aktuelnog evropskog prvaka Mančester sitija u Engleskoj, počinju borbu za bodove u grupnoj fazi Lige šampiona, a njeni navijači od juče pokušavaju da nabave komplete karata za domaće utakmice.

Ovog utorka je počela njihova onlajn prodaja, dok će jedan deo ulaznica za beogradske duele sa Gvardiolinim "građanima" (13. decembar), Lajpcigom (7. novembar) i Jang Bojsom (4. oktobar) biti dostupan u subotu, 16. septembra, na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".  

U informaciji bivšeg prvaka Starog kontinenta i sveta ne stoji o kojoj se količini radi, jer vlada enormno interesovanje za kupovinu putem interneta. Toliko da se pojedinci žele da ne mogu obave postupak. 

 

 

Klub sve moli za strpljenje, kako one koji tako pokušavaju da dođu do zlata vrednog parčeta papira, kako one koji će stajati u redovima ispred stadiona u Ljutice Bogdana 1. 

Kompleti karata koštaju 9.000/8.500 dinara (prva je cena za uživo a druga za onlajn prodaju kompleta za Sever i Jug), 19.500/19.000 (Istok, Zapad) i 22.500/22.000 dinara.