UEFA Liga nacija

Dragan Stojković: Nećemo se predavati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.02.2024 20:20
Dragan Stojković, selektor Srbije MN Press
Dragan Stojković, selektor Srbije

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković izjavio je nakon žreba za A diviziju Lige nacija, da će "orlovi" učini sve da naprave što bolji rezultat u Ligi nacija.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi 4 A divizije Lige nacija sa Španijom, Danskom i Švajcarskom, odlučeno je večeras žrebom u Parizu.

Takmičenje u četvrtom izdanju Liga nacija počinje 5. septembra i trajaće do 19. novembra.

"Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali smo znali da će biti tako ko god bude u grupi. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu napravili smo veliki rezultat i našli se u diviziji A, među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo želeli i dobili. U svakom slučaju, grupa je teška, kao i ostale", istakao je Stojković i dodao da je Danska rival kojeg očekujemo i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

"Sa Švajcarskom smo već igrali, a Španija je po meni favorit s obzirom na kvalitet koji imaju. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati, ali o tom potom. Zadovoljan sam žrebom i ljubitelji fudbala će u septembru zaista uživati. Sve utakmice će biti izazovi, ali sa Španijom će zaista biti duel lep za gledati. Poznajemo se dobro sa Švajcarcima i ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče protiv njih i da pokušamo da te utakmice rešimo u svoju korist", izjavio je Stojković.