UEFA Liga konferencije

Ivica Iliev posle Šerifa: Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab

komentari (0)

Izvor: Tanjug

24.02.2023 12:00
Ivica Iliev posle Šerifa: Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab MN Press

Navijači Partizana, nikad glasnije i složnije poslednjih godina, izneli su stav protiv uprave fudbalskog kluba, koji je u četvrtak doživeo još jednu blamažu izgubivši na svom terenu od vrlo "tanke" ekipe Šerifa 1:3, što je bilo dovoljno za eliminaciju iz Lige konferencija.

Od zvaničnika kluba, baš kao i posle poraza od Mladosti GAT (0:4) još uvek se niko nije oglasio, a samim tim ni preuzeo odgovornost. Nju je  na sebe, odmah posle meča, uzeo trener Gordan Petrić

Međutim, eventualna smena šefa stručnog štaba, što je ranijih godina bio slučaj, jasno je svima neće smiriti strasti. Navijači Partizana to čak ni ne traže od trenera, oni žele da vide leđa aktuelnoj upravi. U zaštitu čelnika Partizana stao je nekadašnji sportski direktor Ivica Iliev.

"Za šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi. Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi", rekao je Iliev.

Partizan ima još samo matematičke šanse da osvoji titulu, jer Crvena zvezda beži ogromnih 11 bodova i gotovo sigurno neće propustiti priliku da šesti put uzastopno postane šampion. Crno-beli su još jesenas eliminisani iz Kupa, gde su poslednji trofej osvojili 2019. godine. To je ujedno i poslednji put da su se navijači "parnog valjka" radovali osvajanju pehara.