UEFA Liga Evrope

Zakopane ratne sekire: Onana srećan što je ponovo na golu Kameruna - vreme je da se ujedinimo

komentari (0)

Izvor: Tanjug

04.09.2023 12:10
Zakopane ratne sekire: Onana srećan što je ponovo na golu Kameruna - vreme je da se ujedinimo Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Golman Mančester junajteda Andre Onana potvrdio je danas da će ponovo braniti za reprezentaciju Kameruna, prenosi britanski Atletik.

Selektor fudbalske reprezentacije Kameruna Rigober Song pozvao je pre nedelju dana Andrea Onanu za meč sa Burundijem u kvalifikacijama za Afrički kup. Onana je u decembru prošle godine po završetku Svetskog prvenstva u Kataru saopštio da više ne želi da brani za selekciju Kameruna.

Song je zbog nedisicpline odstranio golmana Mančester junajteda iz tima sa Mundijala u Kataru.

"U svetu fudbala, baš kao i u životu, nastaju odlučujući momenti, koji zahtevaju ključne izbore. Poslednjih meseci bio sam suočen sa raznim nepravdama. Međutim, moja ljubav je vezana za moju domovinu, Kamerun. Moja želja da predstavljam svoju zemlju nikada me nije pokolebala. Odlučio sam se odazovem pozivu svoje nacije. Ovo je vreme da se ujedinimo, da radimo u harmoniji za naše zajedničko dobro, a to je Kamerun", napisao je Onana, između ostalog, u saopštenju koje je objavljeno na društvenim mrežama.

Kamerun će 12. septembra dočekati Burundi u meču grupe C kvalifikacija za Afrički kup.