Vesti iz fudbala

Onani sve oprošteno, opet pozvan u reprezentaciju Kameruna: Selektor Song prešao preko konflikta iz Katara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2023 15:37
Onani sve oprošteno, opet pozvan u reprezentaciju Kameruna: Selektor Song prešao preko konflikta iz Katara Tanjug/AP Photo

Gol fudbalske reprzentacije Kameruna ponovo će čuvati Andre Onana, jer ga je selektor Rigobert Song pozvao u nacionalni tim posle ekcesa na Svetskom prvenstvu u Kataru prošle zime, a on pristao da se vrati pod zastavu te afričke selekcije.

Nije poznato da li su njih dvojica sami izgladili mešusobni odnos ili su to učinili uz pomoć ljudi iz Saveza ili nekih drugih posrednika, tek očigledno je da su prešli preko kršenja discipline od strane čuvara mreže Mančester junajteda i odluke šefa stručnog štaba da ga odstrani iz ekipe, pred meč grupne faze sa Srbijom. 

Onana je posle toga izjavio da više ne želi da igra za Kamerun, ali se sada vratio u reprezentaciju i konkurisaće za prvih 11 protiv Burundija, 12. septembra u kvalifikacijama za Afrički kup.

Sa bivšim članom Intera ili bez njega u startnoj postavi, tek Kamerunci moraju da uzmu makar jedan bod da bi otišli na AK u Obali Slonovače, sledećeg januara.