UEFA Liga Evrope

Ten Hag govorio o Fergusonu: Kada pričate sa njim osećate da je Mančester junajted njegov klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2023 20:47
Ten Hag govorio o Fergusonu: Kada pričate sa njim osećate da je Mančester junajted njegov klub Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaleri Mančester junajteda će na "Old trafordu" dočekati Barselonu (četvrtak 21.00, TV Arena 1 Premium) dočekati Barselonu u revanš meču osmine šesnaestine finala Lige Evrope, nakon što je na "Kamp Nou" pre nedelju dana bilo 2:2.

Trener engleskog kluba, Erik ten Hag je tim povodom održao konferenciju za novinare, gde je govorio i o razgovoru koji je vodio sa legendarnim trenerom kluba, Aleksom Fergusonom. Oni su pre nekoliko dana zajedno večerali u jednom restoranu u Vimslou:

 

 

"Uživam da razgovaram sa ljudima, koji imaju mnogo znanja i mnogo iskustva. Ferguson želi da podeli znanja sa nama, želi da pomogne i podrži ekipu", rekao je Ten Hag, preneo je zvanični sajt Mančester junajteda.

Ferguson je vodio Mančester junajteda od 1986. do 2013. godine, a sa engleskim klubom osvojio je 38 trofeja:

"Kada razgovarate sa Fergusonom osećate da je Mančester junajted njegov klub. On želi da našem klubu ide dobro. To je bilo sjajno veče, radujem se sledećem našem susretu", istakao je Ten Hag.