UEFA Liga Evrope

Gotovo, SMS uskoro potpisuje za Al Hilal: Čekaju se lekarski pregledi, na stolu trogodišnji ugovor i 20 miliona po sezoni!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.07.2023 19:00
Sergej Milinković Savić upućuje centar šut MN Press
Sergej Milinković Savić upućuje centar šut

Fudbaler Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić blizu je potpisivanja ugovora sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, preneo je večeras poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Milinković-Savić ima ugovor sa rimskim klubom do juna naredne godine, a predstavnici Lacija i Al Hilala su se dogovorili da obeštećenje za srpskog fudbalera iznosi 40 miliona evra. Romano tvrdi da je u toku finalizacija dogovora i kompletiranje dokumentacije, a srpski reprezentativac će pošto prođe lekarske preglede potpisati trogodišnji ugovor sa Al Hilalom.
 

 

 

Milinković-Savić bi u klubu iz Saudijske Arabije trebalo da ima godišnju platu od 20 miliona evra. Srpski fudbaler je stigao u Lacio 2015. godine iz Genka, a za rimski klub je odigrao 341 meč i postigao je 69 golova i imao je 59 asistencija. Romano navodi da će Milinković-Savić u Al Hilalu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem.