UEFA Liga Evrope

Ne priželjkujemo Zvezdu u Ligi šampiona: Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović za TV Arena sport posle osvajanja Lige Evrope

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2023 13:15
Ne priželjkujemo Zvezdu u Ligi šampiona: Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović za TV Arena sport posle osvajanja Lige Evrope TV Arena sport

Srpski fudbaleri Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović presrećni su zbog osvajanja Lige Evrope, ali ne bi voleli da se sastanu sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona naredne godine.

Prvotimci Sevilje su ovo izjavili za TV Arena sport neposredno po okončanju finalne utakmice protiv Rome u Budimpešti, gde su na emotivan način pokazali koliko im je drago što je klub iz Andaluzije i sedmi put u istoriji uspeo da osvoji Ligu Evrope.

"Bila je ovo jedna od najtežih utakmica koju sam ikada odigrao, što je valjda i normalno jer je u pitanju finale. Bolela me je noga, nisam mogao da završim meč, ali sada je sve lakše. Pobedili smo i sve se zaboravlja. Rival je počeo bolje, a onda smo mi nakon toga počeli da igramo i svaka čast momcima na ovomu spehu", rekao je Gudelj i dodao:

"Ne priželjkujem Zvezdu na žrebu, to je tema o kojoj ću razmišljati kada za nju dođe vreme".

Nije Marka Dmitrovića u Budimpešti bilo na klupi Sevilje, ali je odlični čuvar mreže tokom sezone imao blistave partije u dresu Andalužana i dao je ogroman doprinos osvajanju trofeja.

"Teže je biti na klupi nego igrati na terenu. Trijumfovali smo u sedmom finalu i srećni smo zbog toga. Trener Hose Luis Mendilibar je pokazao koliko je veliki kalibar, čak je i nas iznenadio kako nas je vodio do ove titule i zaslužio je kao trener da osvoji Ligu Evrope", rekao je Dmitrović.