UEFA Liga Evrope

Žarko Lazetić za Arenu sport: Utakmica sa Vest Hemom dobar dokaz našeg rasta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.11.2023 20:54
Žarko Lazetić za Arenu sport: Utakmica sa Vest Hemom dobar dokaz našeg rasta MN Press

Fudbaleri TSC-a poraženi su od Vest Hema minimalnim rezultatom u petom kolu Ligi Evrope. Srpski tim je tako ostao na jednom bodu u grupi A, pa će im mesto u narednoj rundi biti potrebna pobeda nad Olimpijakosom u sledećem kolu kvalifikacija.

Posle utakmice u Bačkoj Topoli utiske za Arenu sport sumirali su Ifet Djakovac i trener Žarko Lazetić.

Prvi je pred kamere stao fudbaler TSC-a.

"Pala nam je koncentracija u 88. minutu. Oni su to iskoristili i to je to. Smatram da nas nisu nadigrali, u nekim momentima smo i bili bolji. Ali, je*iga... šta je tu je. Dok ima nade za treće mesto, borićemo se. Ako budemo igrali ovako imamo čemu da se nadamo u Pireju."

Potom je govorio i trener.

"Bravo za moje igrače. Njima sada, naravno, nije lako. Odigrali smo odličnu utakmicu. Sveli smo rivala samo na tu šansu. Ali, to je taj kvalitet, oni to neće promašiti... Soulček je na kraju uspeo da nam se iskrade i donose pobedu rivali. Mi nemamo vremena sada ni da slavimo ni da žalimo. Sada je sva pažnja usmerena ka Radničkom iz Niša. Ova utakmica je dobar dokaz našeg rasta, pa ćemo videti hoćemo li nešto iskoristiti za Atinu", rekao je Lazetić i dodao:

"Nadali smo da možemo da se takmičimo sa ovim ekipama do kraja kvalifikacija. Na kraju smo pokazali da možemo da se nosimo sa njima. Dobro, falilo namje dosta igrača, ali nećemo sada da tražimo razloge. Ovi igrači su bili izvanredni danas. Pokazali smo se da možemo da se nadigravamo sa jakim timovima iz Evrope. Ali, kao što sam rekao. Sada nam je samo Radnički na umu, pa ćemo videti kako stoje stvari za dve nedelje", podvukao je Lazetić.