UEFA Liga Evrope

Lazetić za TV Arena sport: Očekujem bolji rezultat nego u Londonu protiv Vest Hema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.10.2023 18:29
Lazetić za TV Arena sport: Očekujem bolji rezultat nego u Londonu protiv Vest Hema MN Press

Trener fudbalera TSC-a, Žarko Lazetić najavio je veliku borbu njegovog tima protiv Oimpijakosa u 2. kolu Lige Evrope (18.45, TV Arena 1 Premium).

Mladi stručnjak kaže da igra iz Londona kad je njegov tim bio više nego dobar, ali i poražen od Vest Hema, treba da bude model za igru proziv grčkog tima.

"Bili smo dobri u Londonu, a danas želimo da budemo još bolji. Spremili smo se da odigramo visok presing, da im ne dozvolimo da nam priđu, nego da kruže oko našeg gola, ali videćemo kako će to izgledati. Ipak, i oni se nešto pitaju", rekao je za TV Arena sport Lazetić i dodao:

"Ostaćemo verni svojoj ideji, ali to ne može da se prenese na konkretnu formaciju, jer ćemo igrati sve. Kad se branimo branićemo se svi, a tako ćemo i napadati. Igrači su mi posle meča u Londonu rekli da su videli da mogu, pa ajde onda da danas to i vidimo".

Šef stručnog štaba tima iz Bačke Topole je naglasio da su on i njegovi saradnici dobro analzirali večerašnjeg rivala, a i da mu je mnogo pomoglo iskustvo koje je protiv grčkog tima imao Čukarički.

"Naravno da su nam te utakmice služile kao dobar parametar da vdimo kako Olimpijakos izgleda protiv klubova iz Srbije, a mnogo mi je pomogao i moj kolega Milan Rastavac koji godinama radi u Grčkoj. Oni su dominantni u tamošnjoj ligi, retko se brane u domaćem šampionatu, a mi ćemo se truditi da učinimo da im bude nelagodno".

Tokom igračke karijere u Partizanu, Žarko Lazetić je bio saigrač sadanšjeg napadača Olimpijakosa, Stevana Jovetića o kome i dan danas ima visoko mišljenje.

"Nismo se čuli pre meča, da ne bi izgledalo sumjivo, ali ćemo sigurno razgovarati posle meča. On je fenomenalan igrač, upoznao sam ga kad se priključio Partizanu sa 17 godina i tada smo svi znali da će biti veliki igrač. Tada sam ja, kao osrednji igrač dobijao prednost u odnosu na njega, koji je fenomenalan fudbaler", rekao je Lazetić.