UEFA Liga Evrope

Nadam se korektnom rezultatu, ipak je to jedan drugi nivo: Janoš Žemberi objektivan uoči istorijskog duela TSC-a sa Vest Vemom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.09.2023 18:04
Nadam se korektnom rezultatu, ipak je to jedan drugi nivo: Janoš Žemberi objektivan uoči istorijskog duela TSC-a sa Vest Vemom MN Press

Fudbaleri TSC-a nikada nisu igrali grupnu fazu bilo kog takmičenja pod kapom Evropske fudbalske federacije, što im je u startu navuklo odoru autsajdera u skupini A Lige Evrope.

Ovo pogotovo važi za sutrašnji duel sa Vest Hemom u Londonu (21.00, TV Arena 1 Premium), jer će sa druge strane centra stajati aktuelni osvajač Lige konferencije i trenutno šestoplasirani tim Premijer lige. 

"Nije mali izazov, biće nam teško, ali tu smo da se borimo i da se izborimo za što bolji rezultat. Niko nema velika očekivanja prema nama što je dobra stvar, možemo da uđemo u utakmicu bez opterećenja i nadam se nekom korektnom rezultatu kao što je recimo Zvezda postigla (protiv Mančester Sitija u utorak). To je za mene bio jedan korektan rezultat, ipak je to jedan drugi nivo, iako je sa malo više sreće moglo biti i malo bolje. A ovde stvarno treba puno, puno sreće", realan je predsednik kluba Janoš Žemberi.

I prvotimcu Milošu Pantovću jasno je koliko su različite startne pozicije i šanse dve ekipe na stadionu "čekićara". 

"Spremali smo se za Vest Hem kao i za Bragu, analizirali smo ih, videli šta možemo da očekujemo, tako da idemo spremni u London. Daćemo sve od sebe, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno. Naravno, nadamo se najboljem kao i uvek. Veliki su klub, ali opet šta bi bio fudbal da ne verujemo, idemo tamo da pokažemo ko smo i šta smo i ponavljam nadamo se najboljem po nas", smatra vezista tima iz Bačke Topole, koji je letnju evropsku odiseju počeo od kvalifikacija za Ligu šampiona, da bi posle poraza u dvomeču sa Bragom skliznuo u LE.