Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na Areni: Vojvodina dočekuje Radnik, Čukarički Kolubaru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2023 11:48
Mozzart Bet Superliga Srbije na Areni: Vojvodina dočekuje Radnik, Čukarički Kolubaru MN Press

Fudbaleri Vojvodine u petak od 16 časova (Arena 1 Premium) dočekuju ekipu Radnika u 23. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije, a trener Milan Rastavac pozvao je navijače da u što većem broju podrže tim u borbi za važne bodove.

Vojvodina je u prvom meču ovog proleća pred svojim navijačima pobedila ekipu Kolubare rezultatom 3:0, a Rastavac želi da nastavi taj niz i protiv Radnika.

"Počeo bih ovu konfereciju pozivom našim navijačima da dođu i da nas podrže i pomognu da ostvarimo novu pobedu. Mi smo ekipa koja ne uzima ništa, već osvaja, a to znači borba u kojoj mi dajemo sve od sebe i mnogo nam znači pomoć sa tribina. Zato pozivam naše navijače da dođu na stadion i da budu uz nas i pomognu nam u toj borbi. Što se tiče te utakmice, naravno da nam neće biti lako. Radnik je napravio određene promene, pojačali su se, što pokazuje i njihov bodovni saldo na startu drugog dela sezone. Imaćemo rivala koji želi da nas iznenadi i dođe do bodova, a naš zadatak je da to onemogućimo. Za to će biti potrebno da budemo dovoljno agresivni ofanzivno i defanzivno i da dovoljno trošimo protivnika i dođemo u situaciju da dođemo do tri boda", rekao je Rastavac.

Odmah nakon Vojvodine i Radnika, na istom kanalu, snage će odmeriti Čukarički i Kolubara.

Posle dva trijumfa u nastavku Super lige Srbije, Čukarički je poražen na gostovanju Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić".

Mladi desni bek ekipe, Viktor Rogan, istakao je da Čukarički želi ceo plen.

"Očekujemo pobedu i tri boda, uz maksimalan respekt ekipi iz Lazarevca. Na nama je da u meč uđemo kako treba i da pokušamo da dobijemo utakmicu bez stresa. Kad to kažem, mislim na prve dve pobede u drugom delu šampionata, trijumfovali smo protiv Spartaka i kragujevačkog Radničkog tek golovima u finišu susreta", rekao je Rogan.

Mozzart Bet Superliga, 23. kolo

Četvrtak

Napredak - Radnički Niš 2:0 (0:0)
/Šarić 55 pen, Bastajić 65/

Voždovac - Mladost Lučani 1:1 (0:1)
/Nešković 68 - N. Adamović 31/

Petak

Vojvodina - Radnik Surdulica 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Čukarički - Kolubara 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Subota

Javor - Crvena zvezda 14.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Spartak 16.00 (TV Arena sport 10)
Novi Pazar - Mladost GAT 18.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Partizan - Radnički 1923 16.30 (TV Arena 1 Premium)