Superliga Srbije

Stadion "Rajko Mitić" puni 60 godina, Crvena zvezda časti besplatnim ulazom na meč sa Pazarcima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2023 18:14
Stadion "Rajko Mitić" puni 60 godina, Crvena zvezda časti besplatnim ulazom na meč sa Pazarcima FK Crvena zvezda

Stadion Crvene zvezde svečano je otvoren 1. septembra 1963. godine, pa je uprava osvajača najviše titula u Srbiji odlučila da radost povodom velikog jubileja podeli sa svojim navijačima, tako što im je omogućila besplatan ulaz na meč sa Novim Pazarom, 2. septembra u šestom kolu Mozzart Bez Superlige (20.00). 

Na sajtu bivšeg šampiona Evrope i sveta objavljen je i proglas na temu zajedničke proslave višedecenijskog postojanja srpske Marakane, koja je u jednom trenutku ponela ime legendarnog golmana crveno-belih Rajka Mitića. 

"Sada već davne 1963. godine svečano je otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, je kroz istoriju svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi", navode iz Crvene zvezde.

 

 

Crveno-beli očekuju fenomenalnu atmosferu na utakmici, uprkos neočekivanom porazu od Voždovca, posle skoro 700 dana bez takvog kiksa u najvažnijem domaćem takmičenju. 

"Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rodjendansku proslavu obavezan", saopštila je Crvena zvezda i podsetila navijače da svi koji u subotu dođu na stadion obuku crveno-beli dres.