Superliga Srbije

Servet traži 3,5 miliona evra za napadača Krisa Bediju, Zvezda na potezu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2023 16:18
Servet traži 3,5 miliona evra za napadača Krisa Bediju, Zvezda na potezu Tanjug/Steve Welsh/PA via AP

Crvena zvezda nema još mnogo vremena da se dodatno pojača na pozicijama koje su joj potrebne za sezonu, a posebno Ligu šampiona. Poraz od Voždovca (2:3) sigurno je ddoatno upalio lampicu kod rukovodećih ljudi i možda doprineo da se odluče za igrače koje su dugo skautirali.

Jedna informacija iz Švajcarske glasi da je Servet odredio obeštećenje za napadača Krisa Bediju (27) od 3,5 miliona evra, a postoje ponude iz Italije i Čempionšipa. Crveno-beli su zaintersovani za 190 santimetra visokog levonogog fudbalera iz Obale Slonovače a pomenurta suma je ona koju su već bili spremni da plate za Late Lata (Atalanta), koji je otišao u Midlzbro.

Bedia je ove sezone postigao četiri gola, u droboj je formi, spreman je i ima tu "težinu devetke", koja nedostaje Zvezdi. Žan Filip Kraso je prvi Baharov izbor, ali postoje mečevi u Mozzart bet Superligi, gde prosto tehnika i kvalitet ne mogu da dožu do izražaja u suženom prostoru jednog klasičnog "bunkera". 

Generalni direktor Zvezdan Terzić je objasnio nedoumice koje imaju u Ljutice Bogdana, ali meč sa Voždovcem je bio jedan od pokazatelja da neke odluke moraju da se donesu. Napadač, zadnji vezni i štoper su tri pozicije gde Zvezda želi da se dodatno pojača kako bi fizonomija tima dobila na čvrstini, a Baharova struktura igre na potrebnom kvalitetu.