Superliga Srbije

Neće biti lako doći do preko potrebne pobede: Uroš Drezgić na oprezu pred duel Čukaričkog sa IMT-om

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.08.2023 17:03
Neće biti lako doći do preko potrebne pobede: Uroš Drezgić na oprezu pred duel Čukaričkog sa IMT-om MN Press

Fudbaleri Čukaričkog igraju ovog petka mali gradski derbi protiv IMT-a, sa maksimlanim uvažavanjem za kolege sa Novog Beograda, iako im je ovo debitantska sezona u Mozzart Bet Superligi Srbije (18.00, Arena 1 Premium). 

Ne samo zato što je "lopta okrugla", a "David ume da pobedi Golijata", već i zbog toga što je sutrašnji nominalni domaćin na stadionu Voždovca slavio u prošlom kolu, a pre toga skupio četiri boda u dva meča. 

"Imaju prilično mladu ekipu, ali to ne sme da nas zavara. Upravo su ti igrači bili sjajni u prethodnom kolu. Znamo da su vrlo kvalitetni, sigurno i silno motivisani. Neće nam biti lako da dođemo do preko potrebne pobede, koja bi nam mnogo značila na polju samopouzdanja, posebno pred mečeve u Evropi“", izjavio je defanzivac "brđana" Uroš Drezgić za kluoski sajt. 

Osvajač trećeg mesta u prošlom prvenstvu i srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sa zagarantovanim utešnim učešćem u grupnoj fazi Lige konferencije, ima sedam bodova iz prethodnih mečeva SLS. A, lova utakmica biće premijerna za Igora Matića u trenerskoj ulozi, pošto je pre nekoliko dan sporazumno raskinut ugovor sa Dušanom Kerkezom.