Superliga Srbije

Napredak promovisao novog trenera: Dragan Perišić na klupi Kruševljana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2023 19:11
Napredak promovisao novog trenera: Dragan Perišić na klupi Kruševljana Twitter/FK Napredak

Napredak je nekoliko dana nakon odlaska Dušana Đorđevića promovisao novog šefa stručnog štaba. U pitanju je četrdesettrogodišnji stručnjak Dragan Perišić.

On će na klupi Kruševljana debitovati već u četvrtak protiv Radničkog iz Niša u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije:

"U Kruševcu je pre nekoliko dana došlo do smene stručnog štaba i sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv kluba. Zahvaljujem se rukovodstvu na hrabrosti da, kao neko bez velikog superligaškog iskustva, probam da napravim uspeh. Apsolutno sam spreman za to, a već sutra igramo protiv Radničkog iz Niša. Trenerski posao je takav da uvek budeš spreman da reaguješ. Video sam situaciju u timu, svestan da imamo kvalitetne igrače i ostaje mi samo da otklonim još nekoliko dilema pred utakmicu. Znam šta se očekuje od mene, koje su ambicije, a verujem u sebe, svoj štab i u igrače", rekao je Perišić, pa dodao:

 

 

"Naravno da ću menjati mnogo toga što se tiče igre. Meni je najvažnije da vidim kako će igrači usvojiti moje zahteve, da bih uradio analizu za naredni period. Imamo dosta igrača spremnih da zatresu mrežu, a to pravi razliku u Mozzart Bet Superligi, tako da ćemo sigurno promeniti i stil. Na meni je da pre svega vratim energiju i samopouzdanje timu".

Za kraj, Perišić je najavio velike promene u igri Napretka: 

"Naravno da ću menjati mnogo toga što se tiče igre. Meni je najvažnije da vidim kako će igrači usvojiti moje zahteve, da bih uradio analizu za naredni period. Imamo dosta igrača spremnih da zatresu mrežu, a to pravi razliku u Mozzart Bet Superligi, tako da ćemo sigurno promeniti i stil. Na meni je da pre svega vratim energiju i samopouzdanje timu", podvukao je Perišić.

Meč između Napretka i Radničkog je na programu u četvrtak od 14.30 (TV Arena 2 Premium).