Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC pred Bragu dočekuje kragujevački Radnički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2023 14:55
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC pred Bragu dočekuje kragujevački Radnički MN Press

Uvodni meč 3. kola Mozzart Bet Superlige odigran je u Lučanima, gde je aktuelni šampion Crvena zvezda savladala Mladost 4:1, a ove subote su na programu još tri susreta elitnog ranga fudbalskogs takmičenja u Srbiji.

Voždovac će od 18.55 časova "na krovu" dočekati Radnik (TV Arena sport 2), a u istom terminu TSC će, kao svojevrsnu uvertiru pred revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Brage, ugostiti Radnički 1923.

"Odmor niti želimo, niti imamo vremena za njega. Živeli smo za prethodnu utakmicu, spremali se za nju i bilo bi apsurdno da se sada žalimo na raspored ili tražimo predah. Biće promena u timu, ne da bismo poštedeli nekoga, već želimo da izvedemo najsvežiji i najspremniji tim. Prvenstvo nam je prioritet i igraće tim za koji smatramo da može da se nametne, odigra najbolje moguće i izbori povoljan rezultat. Radnički 1923 je imao težak raspored i loš start. Često smo sa njima igrali i dobro se međusobno poznajemo, znamo im i mane i znam da će meč naše dve organizovane ekipe biti odličan. Biće dobra utakmica, spremni smo i nadamo se da ćemo biti u rangu utakmice protiv Partizana i da ćemo pobediti", rekao je trener tima iz Bačke Topole Žarko Lazetić.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović smatra da ekipa iz Bačke Topole sa pravom ima ulogu apsolutnog favorita, ali se nada pozitivnom rezultatu:

"Svakako da je TSC veliki favorit u predstojećoj utakmici. U pitanju je jedna izuzetno kvalitetna ekipa sa stručnim štabom koji ima određeni kontinuitet u radu. Mislim da su čak za nijansu jači i popunjeniji na određenim pozicijama u timu u odnosu na prošlu sezonu. Sama činjenica da su postigli šest golova u prve dve utakmice dovoljno govori pre svega o njihovom ofanzivnom potencijalu. Oni su tu prvu utakmicu protiv Brage odigrali na način na koji igraju sve utakmice u našoj ligi. Izašli su dosta hrabro i visoko, iako su znali da naspram sebe imaju jednog jako kvalitetnog protivnika. Bez obzira na sav respekt koji gajimo prema ekipi TSC-a, sigurno je da mi na ovo gostovanje ne idemo sa ’’belom zastavom’’. Probaćemo da ponovimo izdanje iz utakmice protiv Čukaričkog, da ih taktički iznenadimo i pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat", rekao je Joksimović.

Mozzart Bet Superliga Srbije, mečevi trećeg kola

Petak

Mladost - Crvena zvezda 1:4 (0:1)
/Veličković 14 - Mitrović 4, Olajinka 34, Kraso 62, Mijatović 87/

Subota

Voždovac - Radnik 18.55 (TV Arena sport 2)
TSC - Radnički 1923 18.55 (TV Arena 2 Premium)
Čukarički - Javor 21.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Napredak - Vojvodina 18.55 (TV Arena sport 2)
Partizan - Radnički Niš 19.30 (TV Arena 1 Premium)
Spartak - Železničar 21.00 (TV Arena sport 2)

Ponedeljak

IMT - Novi Pazar 18.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore