Superliga Srbije

U Zvezdi spremni za prvo gostovanje u sezoni: Protiv Lučana bez Ivanića i Kataija, ali cilj je pobeda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 13:47
U Zvezdi spremni za prvo gostovanje u sezoni protiv Mladosti iz Lučana MN Press
U Zvezdi spremni za prvo gostovanje u sezoni protiv Mladosti iz Lučana

Dve utakmice i dve ubedljive pobede za Crvenu zvezdu na startu nove sezone Mozzart Bet Superlige su podigle lestvicu očekivanja navijača od srpskog šampiona i oni sada očekuju da na svaki meč bude tako efikasan.

Protiv Vojvodine je postignuto pet golova, u dueu protiv apretka je dat jedan manje, a na oba susreta mreža crveno-belij je ostala netaknuta.

To je put kojim bi ekipa sa stadiona "Rajko Mitić" želela da nastavi da koračaa i na gostovanjima, a prvo od njih ove sezone je ono sutrašnje Mladosti u Lučanima u 3. kolu domaćeg takmičenja (18.55, TV Arena 1 Premium).

 

 

"Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč. Neću moći da računam na Mirka Ivanića, ali već od sledećeg meča će biti sa nama, dok se Aleksandar Katai vraća lakšim treninzima i nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu", rekao je strateg srpskog šampiona na konferenciji za medije i dodao:

"Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje da naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra".