Superliga Srbije

Imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo: Trener Napretka traži da ekipa veruje u sebe protiv Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 16:25
Imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo: Trener Napretka traži da ekipa veruje u sebe protiv Crvene zvezde Twitter/FK Napredak

Crvena zvezda je ove sezone kvalititativno toliko iznad protivnika u Mozzart Bet Superligi da je svi unapred vide kao pobednika svakog meča, pa i duela drugog kola sa Napretkom, ove subote na njenom stadionu (20.05). 

U Kruševcu, ipak, nemaju nameru da tek tako izađu na travu "Rajka Mitića", pogotovo što su ostalio praznih ruku na startu nove sezone domaćeg prvenstva. 

"Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu (od Železničara), gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu. Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome i na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa", reči su trenera Dragana Perišića. 

Stručnjak sa klupe "čarapana" sigura da će njegovi izabranici biti motivisani da u šampionovoj kući budu najbolji što mogu u ovom trenutku. 

"Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu", zaključio je Perišić.