Superliga Srbije

Sergeju Milinkoviću Saviću"legla" Saudijska Arabija: Srbin strelac i u takmičarskom meču Al Hilala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 19:10
Sergeju Milinkoviću Saviću"legla" Saudijska Arabija: Srbin strelac i u takmičarskom meču Al Hilala Twitter/Al Hilal

Al Hilal papreno je platio Laciju puštanje Sergeja Milinkovića Savića i to mu se već vraća na terenu, jer je srpski fudbaler i danas bio strelac. Prethodno je "poentirao" na prijateljskoj utakmici, a ovog puta je dao gol protiv Vidada, u trećem kolu arapskog Kupa šampiona - 2:1. 

Klub iz Saudijske Arabije ovom pobedom je prošao u sledeću rundu, a vezista fudbalske reprezentacije Srbije pomogao mu je pogotkom u 41. minutu, kada je vešto reagovao na dodavanje sa desne strane, tako što je postavio nogu u pravom trenutku i savladao golmana marokanskog tima.

 

 

Vidad je izjednačio preko Buratija u 64. minutu, međutim već u sledećem napadu je opet završila u rezultatskom minusu i nije više izlazila iz njega. Portugalac Ruben Neves pokazao je zbog čega je doveden iz Vulverhemptina ovog leta (66). 

Poznati trofejni trener Žorž Žesus iz Portugala, osim Sergeja i Nevesa, na raspolaganju ima i još nekoliko poznatih igrača - Kalidua Koulibalija, Malkoma, od ranije i Karilja, a svi oni su uzeti da bi Al Hilalu doneli visok plasman u domaćem prvenstvu i azijskoj sledećoj Ligi šampiona.