Superliga Srbije

Čukarički predstavio Ze Marija: Dočekan sam kao kod kuće!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2023 18:00
Čukarički predstavio Ze Marija FK Čukarički
Čukarički predstavio Ze Marija

Čukarički se uveliko sprema za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, te je shodno tome predstavio veliko pojačanje.

U pitanju je napadač iz Gvineje Bisao, Hoze Mario Gomes - Ze Mario. On je prethodne dve godine nastupao za argetinski tim Amora.

Ovaj devetnaestogodišnji fudbaler se ekipi na Bledu priključio u subotu, kada je imao priliku da gleda prijateljski meč u kom su "brđani" slavili sa 4:0, a danas je odradio i prvi trening sa timom:

"Prvi klub u Evropi mi je Amora iz Portugalije. Prošle sezone sam igrao gotovo sve mečeve, a to me je preporučilo drugim klubovima, stigao je i poziv Čukaričkog. Bio sam srećan zbog toga, a prvi utisci su zaista sjajni, primili su me kao da je ovo moja kuća. Na meni je da dam sve od sebe, da se dokažem i pomognem ekipi u narednom periodu", rekao je Ze Radio, pa dodao:

 

 

"Po završetku sezone sam se odmarao dve nedelje, a potom sam naredne dve nedelje trenirao, najviše u teretani, dolazim spreman za napore koji me očekuju na pripremama".

On je istakao da ne zna mnogo o srpskom fudbalu, ali da se raspitivao kada je dobio ponudu:

"Iskreno, nisam znao mnogo, ali kad je stigla ponuda, počeo sam da se raspitujem i da pratim. Uskoro ću se na licu mesta upoznati sa svim detaljima", rekao je napadač.

Ze Mario je bio veoma zadovoljan kako je dočekan od strane saigrača, a olakšavajuća okolnost je i to što su Nemanja Ćalasan i Luka Stojanović igrali u Portugalu, te pričaju isti jezik:

"To mi mnogo znači, najviše zbog komunikacije. Ali, moram da napomenem da i svi ostali igrači imaju sjajan odnos prema meni, odlično sam prihvaćen. Potrudiću se da što pre naučim i srpski i engleski. Pomalo razumem i Badamosija, Sisoka i Endijaea, biće vremenom sve lakše", izjavio je Ze Mario.