Superliga Srbije

Vojvodina promovisala trojicu novajlija i krenula u Sloveniju: Potpisali Crnomarković, Tanjga i Ivanović

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.07.2023 10:48
Vojvodina promovisala trojicu novajlija i krenula u Sloveniju: Potpisali Crnomarković, Tanjga i Ivanović FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine kreću put Slovenije, gde će u Mariborskom Pohorju obaviti bazični deo propram za nastupajuću sezonu, a pred polazak na put u Novom Sadu su zvanično predstavljana trojica novih prvotimaca.

Đorđe Crnomarković i Siniša Tanjga su potpisala pristupnicu crveno-belima sa "Karađorđa", dok se Mihailo Ivanović vratio sa pozajmice u mladom timu Sampdorije i parafirao trogodišnju saradnju sa Novosađanima.

 

 

"Lepo je doći u veliki klub kao što je Vojvodina, jedan od najvećih u našoj zemlji. Već sam imao priliku da treniram sa momcima, ali sam od danas zvanično potpisao. Očekujem da budemo u samom vrhu Superlige i očekujem igramo prepoznatljiv fudbal. Mi smo Vojvodina i znamo šta predstavlja ovaj klub i šta znači njen dres. Imamo najveće moguće ambicije ove sezone i što da ne, verujemo da ćemo biti u samom vrhu", kaže Crnomarković, dok sin proslavljenog prvotimca Novosađana Miroslava Tanjge, Siniša, dodaje:

"Ponosan sam što sam se vratio kući. Očekivanja su kao i uvek velika, a cilj je da se borimo za trofeje i da uđemo u grupnu fazu Lige konferencije. Iza mene je veliko iskustvo igranja u mladom timu Majnca, bilo je dosta uspona i padova, ali na kraju smo uspeli da ostvarimo taj veliki uspeh i da postanemo šampioni".

 

 

Treći igrač koji je potpisao ugovor je povratnik Mihailo Ivanović. On je dete Voše, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u U-19 timu Sampdorije. On je rođeni Novosađanin, ima 19 godina i igra na poziciji napadača, a potpisao je ugovor na tri godine.

"Daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja, koja znam da će biti velika. Ponosan sam što sam potpisao ugovor, jer je Vojvodina klub mojih snova. U Italiji mi je bilo super, ne bih imao ništa protiv da tamo ponovo zaigram jednog dana, ali sada najpre želim da ostvarim velike uspehe sa Vojvodinom, za početak, da u predstojećoj sezoni budemo među prve tri ekipe na tabeli", zaključio je Ivanović.

Novosađani će ove sezone nastupati u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde će im u drugom kolu kvalifikacija rival biti kiparski APOEL.