Superliga Srbije

Grafičar i Radnik na "krovu" za ulazak ili opstanak u Mozzart Bet Superligi Srbije

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

31.05.2023 12:53
Grafičar i Radnik na "krovu" za ulazak ili opstanak u Mozzart Bet Superligi Srbije MN Press

Fudbaleri Grafičara i Radnika sastaće se danas od 18.00 (TV Arena 2 Premium) na stadionu Voždovca u prvoj utakmici baraža koji će odrediti učesnika Mozzart Bet Superlige Srbije za narednu sezonu.

Grafičar je sezonu završio na trećem mestu Prve lige, dok su Surduličani bili 14 u elitnom rangu srpskog fudbala. 

Kapiten "Grafosa", Luis Ibanjez, ističe da je izuzetno uzbuđen zbog pomenutog duela:

"Od subote i utakmice protiv Radničkog sa Novog Beograda, ne mogu da spavam od uzbuđenja. Skoro da imam isti osećaj sada pred utakmice protiv Radnika kao što sam imao kada sam igrao Ligu šampiona, najjače klupsko takmičenje na svetu. U stomaku osećam pozitivnu tremu, što mi govori da i dalje treba da nastavim da igram fudbal. Kada nestane strast koja me nosi i tera da na svakom treningu i utakmici dam maksimum, završiću karijeru", otkriva temperamentni Argentinac koji će za nekoliko dana proslaviti 35. rođendan.

 

 

Takođe, iz Grafičara poručuju da će ukoliko se plasiraju u Superligu prekinuti dugogodišnju uspešnu poslovno-tehničku saradnju sa šestostrukim uzastopnim šampionom naše zemlje, Crvenom zvezdom.

Revanš meč u Surdulice biće odigran u nedelju od 18.00. Podsetimo, drugi par baraža čine Inđija i Radnički iz Niša, koji će odmeriti snage danas od 15.55 (TV Arena 1 Premium).

Baraž za status Superligaša:

Sreda

Inđija - Radnički Niš 15.55 (TV Arena 1 Premium)

Grafičar - Radnik Surdulica 18.00 (TV Arena 2 Premium)

Nedelja

Radnički Niš - Inđija

Radnik Surdulica - Grafičar