Superliga Srbije

Dragoljub Zbiljić posle eliminacije iz Kupa: Jedinstveni smo, to nam daje pravo da verujemo u svoje snove

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2023 15:03
Dragoljub Zbiljić posle eliminacije iz Kupa: Jedinstveni smo, to nam daje pravo da verujemo u svoje snove MN Press

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić obratio se zvaničnim saopštenjem nakon eliminacije u polufinalu Kupa Srbije i čestitao ekipi Čukaričkog na plasmanu u finale.

Prvi čovek Novosađana se u istom obraćanju zahvalio svima koji su bili uz tim sa "Karađorđa" ove sezone i najavio još bolje rezultate u budućnosti.

"Želim u ime FK Vojvodina da čestitam našim sportskim rivalima, FK Čukarički na plasmanu u finale Kupa Srbije i na uspešnoj sezoni. Želeo bih i javno da se zahvalim svima na iskrenoj podršci našem klubu u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije simpatizerima i navijačima Vojvodine, zvaničnom Gradu Novom Sadu, kao i našim sponzorima", pručio je Zbiljić putem zvaničnog sajta novosadskog suplrigaša i dodao:

"Bez obzira što nismo ostvarili toliko željeni cilj i nismo se plasirali u finale Kupa, želeo bih da istaknem da sam ponosan sto sam prvi čovek naše velike pola bele, pola crvene familije i da mi je čast da sam na utakmici ugostio naše proslavljene bivše igrače Miloša Krasića, Miroslava Tanjgu, Milana Laneta Jovanovića, Slavišu Jokanovića, Mirka Poledicu, Jovana Tanasijevića kao i goste iz FK Bolonje, Marka di Vaja i Emanuela Marčetija čija nam je podrška mnogo značila. Jedinstvo u klubu koje imamo tokom čitave sezone, pa i nakon ovako teškog poraza. daje nam za pravo da nastavimo da se borimo i verujemo u svoje snove".