Superliga Srbije

Zvezda podsetila navijače: Dođite protiv Novog Pazara da proslavimo titulu!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.05.2023 13:45
Zvezda podsetila navijače: Dođite protiv Novog Pazara da proslavimo titulu! MN Press

Crvena zvezda saopštila je danas da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meč poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara, koji će biti odigran 28. maja od 19 sati na sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. 

U saopštenju se navodi da će "crveno-beli" na duelu sa Novim Pazarom i zvanično proslaviti osvajanje 34. šampionske titule u istoriji kluba. Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 95 bodova, a beogradski klub je još ranije obezbedio novi šampionski trofej.

"Crveno-beli" će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Pune tribine i pobeda protiv Novog Pazara bi na pravi način zaokružile dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Naš tim ima niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu, što samo potvrđuje da su igrači bili na visini zadatka. Ostvareni uspesi su kao i svake godine rezultat zajedništva, igrača na terenu i publike na tribinama, koja je pokazala da je Zvezda velika porodica", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Crveno-beli" će prethodno u 36. kolu SLS 20. maja u Kragujevcu gostovati ekipi Radničkog. Crvenu zvezdu 25. maja očekuje i finale Kupa Srbije sa pobednikom meča Vojvodina - Čukarički.