Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Partizan u Bačkoj Topoli hvata poslednji voz za Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 09:44
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Partizan u Bačkoj Topoli hvata poslednji voz za Ligu šampiona MN Press

Fudbaleri Partizana imaće od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium) u Bačkoj Topoli protiv ekipe TSC poslednju priliku za hvatanje priključka u borbi za drugu poziciju na tabeli Mozzart Bet Superlige.

Domaći tim uoči ovog susreta ima 65 bodova, koliko i trećeplasiorani Čukarički, dok Vojvodina na četvrtoj poziciji ima 61 sakupljen bod, što je tri više od crno-belih, koji imaju i utakmicu manje.

Dakle, ukoliko večeras ne budu uspeli da osvoje sva tri boda, igrači trenera Igora Duljaja će se praktično oprostiti od bilo kakvih snova o osvajanju drugog mesta i igranju kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone.

"Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas. Znam da Partizanu ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog, Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje", kazao je uoči utakmice trener TSC-a Žarko Lazetić, dok je Igor Duljaj naglasio:

"Nama je svaka utakmica pritisak. Igramo protiv ekipe, koja igra odličan fudbal, imaju odličnog trenera koji je uspeo da sprovede svoje ideje. Igraju napadački fudbal, dosta kvalitetnih igrača u ekipi, Đakovac, Jovanović, Ratković, Vukić, Ilić, odličan tim koji se odlično uklopio, tako da su zasluženo na drugom mestu".

Mozzart Bet Superliga Srbije, 33. kolo plej-of

Subota

Novi Pazar - Radnički 1923 0:1 (0:0)
/Zorić 68/

Vojvodina - Voždovac 2:0 (1:0)
/Čumić 30, Baraj 80/

Nedelja

Crvena zvezda - Čukarički 4:0 (2:0)
/Kangva 6, Rakonjac 19, Mitrović 79, Spajić 90/

Ponedeljak

TSC - Partizan 19.00 (TV Arena 1 Premium)

 

 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 33. kolo plej-aut

Nedelja

Radnički Niš - Mladost Lučani 1:2 (0:0)
/Mićin 68 - Varjačić 57, I. Milošević 86 pen/

Napredak - Radnik 0:1 (0:0)
/Radulović 90/

Ponedeljak

Kolubara - Spartak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

Utorak

Javor – Mladost GAT 17.00 (TV Arena 1 Premium)