Superliga Srbije

Mladost iz Lučana pobedila Radnički u Nišu i gurnula ga "ispod crte"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2023 19:04
Mladost iz Lučana pobedila Radnički u Nišu i gurnula ga "ispod crte" MN Press

Mladost iz Lučana osvojila je Niš, pobedom u 33. kolu Mozzart bet Superlige izbila je na 12. mesto, a Radnički je gurnula "ispod crte". Nišlije su doživele još jedan ozbiljan udarac jer ih je ovaj treći vezani poraz u plej-autu doveo na rub ispadanja! 

"Propustili smo 10 šansi, primili smo gol iz bukvalno prve šanse rivala, zatim smo napravili glup penal. U teškoj smo situaciji, ovaj poraz nam nije trebao", rekao je posle meča trener domaćina Dragan Šarac.

Opisao je trener domaćina bukvalno ceo meč. Radnički je imao 16 udaraca, promašivali su prilike, a gosti su čekali svoje pšrilike iz kontri i dočekali su ih. Varjačić je doneo prednost, Mićin je izjednačio, da bi Ivan Milošević sa bele tačke (Etongu napravio penal) potpisao važnu pobedu timu Tomislava Sivića.

"Bilo je važno da uđemo dobro u meč. Imali smo plan, čekali smo svoje prilike i dočekali smo ih. Imali smo izvanredne tranzicije. Ova pobeda nam mnogo znači, nastavljamo trku za opstanak. Nisam se radovao na terenu iz poštovanja prema vlasniku Radničkog Ivice Tončeva", istakao je Sivić za TV Arena sport.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 33. kolo plej-aut

Nedelja

Radnički Niš - Mladost Lučani 1:2 (0:0)
/Mićin 68 - Varjačić 57, I. Milošević 86 pen/

Napredak - Radnik 19.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Kolubara - Spartak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

Utorak

Javor – Mladost GAT 17.00 (TV Arena 1 Premium)