Superliga Srbije

Žarko Lazetić: Utakmica sa Čukaričkim jeste važna sigurno, ali nije odlučujuća

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.04.2023 11:00
Žarko Lazetić: Utakmica sa Čukaričkim jeste važna sigurno, ali nije odlučujuća MN Press

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Čukaričkog u 32. kolu Superlige Srbije. TSC će sutra od 18.30 sati (Arena 1 Premium) na svom terenu dočekati Čukarički.

"Utakmica sa Čukaričkim jeste važna sigurno, ali nije odlučujuća u toj meri, jer posle toga je još 15 bodova u opticaju. Čukarički izuzetno poštujem, vidimo da su spremni, Partizan su pobedili dva puta, što je za pohvalu. Imaju isti intenzitet igranja i ritam, samopouzdanje, već 10 godina su u vrhu, osvojen kup, a poslednje tri godine imaju kontinuitet iz godine u godinu da budu bolji tim i čini se ove godine da imaju najbolji tim", rekao je Lazetić i dodao:

"Oni su nam na neki način bili parametar kada smo se spremali za ovu sezonu, da dođemo na taj nivo, u smislu bodova koje su osvojili prethodne dve godine. Sigurno je da u tom pogledu imaju više iskustva, ali prihvatamo izazov koji nam se ukazuje. Ovo je za TSC, Bačku Topolu i sve nas zajedno jedno fenomenalno iskustvo i moramo da koristimo svaki dan da u njemu uživamo, kao što će verujemo utakmica sa Čukaričkim biti izvanredno iskustvo za sve ljubitelje sporta", zaključio je trener TSC-a.

Čukarički je drugi na tabeli plej-ofa SLS sa 65 bodova, dok je TSC treći sa 62.