Superliga Srbije

Zajednica Superlige potvrdila: Čukarički i Partizan nastavljaju meč u četvrtak od 17.15 bez publike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2023 16:14
Zajednica Superlige potvrdila: Čukarički i Partizan nastavljaju meč u četvrtak od 17.15 bez publike MN Press

Prekinuti meč 30. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Partizan biće nastavljen u četvrtak 20. aprila, saopšteno je na sajtu Zajednice Super lige. 

"Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića prekinuti meč 30. kola između FK Čukarički i FK Partizan biće nastavljen od trenutka prekida, tačnije od 22. minuta igre, u skladu sa članom 12. Propozicija za takmičenje Super lige Srbije za sezonu 2022/23. Početak je zakazan za 17 časova i 15 minuta, a igraće se bez prisustva publike",  stoji u saopštenju.

Da podsetimo, meč na Banovom brdu je 12. aprila u dva navrata bio prekidan zbog incidenata navijača Partizana, da bi sudija Milan Mitić u 21. minutu drugi put povukao igrače u svlačionicu kako bi se ispraznila cena Istočna tribina. Kada se to dogodilo, posle više od 45 minuta prekida, Mitić je ustanovio da ne postoje bezbednosna sigurnost po aktere te je trajno prekinuo utakmicu. Ona je bila zakazana za četvrtak od 18.00 časova, ali je Čukarički odbio da igra u tom terminu i uložio  je žalbu. Na kraju se meč igra u četvrtak od 17.15.

Čukarički je trećeplasirani tim na tabeli, ima dva boda više od Partizana i ovaj susret će direktno uticati na konačni izgled tabele i plej-of.