Superliga Srbije

Batak pred Novi Pazar: Vojvodinu interesuje samo pobeda i napredak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2023 17:08
Batak pred Novi Pazar: Vojvodinu interesuje samo pobeda i napredak FK Vojvodina

Vojvodina i Novi Pazar u utorak od 16.00 časova na "Karađorđu" igraju meč poslednjeg 30. kola prvog dela Mozzart bet Superlige koji će odlučiti ko će biti peti, a ko šesti u plej-ofu. Ekipe deli samo bod, Vojvodini odgovara i remi da bi zadržala trenutno peto mesto.

"Novi Pazar je kvalitetna ekipa, koja je na korak iza nas, i koja je vezala dve pobede. Međutim, nas pred našim navijačima interesuju samo tri boda i da se potom mirno pripremimo za plej-of. Novi Pazar je dobro selektirana i disciplinovana ekipa. Igraju direktan fudbal, imaju dobru tranziciju i veoma su opasni u toj poslednjoj trećini terena, gde ne komplikuju mnogo i svoje napade brzo završavaju udarcem ka golu. Međutim, mi pred našim navijačima, iako je radni dan očekujemo podršku, jer nas očekuje zahtevna i važna utakmica", naglasio je trener novosadskog superligaša Radoslav Batak.

 

 

Domaćini imaju kadrovske probleme, pošto Batak neće moći da računa na Zukića i Traorea zbog parnih žutih kartona, kao i na još neke igrače zbog povreda.

"Topić već duže vreme igra sa bolovima u kolenu, pa ćemo videti danas sa doktorima koliko je spreman. Vitas se vratio u tim i na njega možemo da računamo, Kabić takođe trenira, ali njemu je potrebno još nedelju do dve da se spremi za intenzitet utakmice. Svi ostali su spremni i motivisani i znaju šta nas sutra očekuje. Svaki igrač je bitan i mi tako vodimo tim od kada smo došli. Znali smo da će biti i povreda i suspenzija i da će svaki igrač biti bitan", rekao je Batak.

Uzimajući u obzir plasman na tabeli ove dve ekipe odmeriće snage i na startu doigravanja.

"O tome smo i razgovarali, svaka sledeća utakmica je najbitnija, iako nas i za nekoliko dana opet očekuje novi duel sa Novim Pazarom, samo je pitanje na čijem stadionu. Nama je najvažnije da smo spremni, a iza nas je zahtevan niz mečeva, od Niša, preko Voždovca, Čukaričkog, Partizana i sada u Bačkoj Topoli, gde smo i pokazali koliko smo napredovali. Tako nam je i sada sutrašnja utakmica najbitnija, a posle ćemo se spremamo na sledeću. Ne razmišljamo o tome da li ćemo putovati u Novi Pazar na startu plej-ofa", zaključio je Batak.