Superliga Srbije

Problem za Zvezdu: Olajinka želi nazad u Slaviju?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.07.2024 20:47
Piter Olajinka bi mogao nazad u klub iz koga je došao u Zvezdu prošle sezone MN Press
Piter Olajinka bi mogao nazad u klub iz koga je došao u Zvezdu prošle sezone

Uzavrelo leto u Crvenoj zvezdi sa sobom nosi dobre i loše vesti. Nedavno smo videli da je šampion Superlige spreman da ponudi sedam i po miliona za jednog igrača, suma nikada viđena u Srbiji, ali i da mu ne cveta sve kada su u pitanju odlasci (prim. aut. Aleksandar Dragović).

Nedavno je Žan Filip Kraso napustio klub posle u najmanju ruku promenljive sezone, a sada bi još jedna pridošlica iz prethodnog letnjeg prelaznog roka, koji je inače sa sobom doneo mnogo očekivanja i isto toliko razočaranja, mogla da spakuje kofere i napusti stadion "Rajko Mitić".

U pitanju je Piter Olajinka za koga se već šuškalo da bi mogao nazad u Prag, tojest tamošnju Slaviju. Pre nekoliko meseci, Zvezda je navodno odbila ponuđenih milion i po evra, tražeći uzgred čak četiri i po više, ali s obzirom da su sada u pitanju porodična pitanja koja vuku Nigerijca u Češku, i crveno-beli imaju na umu da se umilostive. 

 

 

Ipak, daleko od toga da će klub iz Ljutice Bogdana pustiti svog igrača za džabaka. Zvezda ovaj put želi minmum četiri miliona, prenosi Mozzart Sport, a Slavija se ne miče od svoje inicijalne ponude. Rasplet ove situacije može se očekivati tokom leta, ali sigurno je da crveno-beli neće pustiti strelca 12 golova prošle takmičarske godine toliko lako. S obzirom da su očekivanja za narednu skoro pa jednako velika, igrač Olajinkinog kalibra bi svakako dobro došao sistemu Vladana Milojevića.