Superliga Srbije

Crvena zvezda na Zlatiboru brusi formu za novu sezonu, Milojević pojačava tempo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2024 16:06
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Zlatiboru, gde se pripremaju za ovu sezonu u Superligi Srbije. 

Četvrti dan rada na srpskoj planini crveno-beli su iskoristili za taktički deo rada, dok je Vladan Milojević odlučio da kasnije da igračima slobodno.  

Na ovu odluku uticalo je i dosta toplo vreme što svakako ne prija nikome od igrača.  Međutim, oni su ponovo bili na visini zadatka i pokazali da željno iščekuju nastavak sezone.

Na samom početku, crveno-beli su na manjem terenu radili vežbe snage, tu su bili različiti rekviziti u vidu tegova, balans i fitnes lopti i svih onih sprava, koje su potrebne da bi se vežbe odradile na najbolji mogući način. 

Nakon vežbi za snagu i kondicije koju su imali takođe na manjem terenu, igrači su se preselili na glavni teren. Podeljeni su bili u tri grupe i odigrali vrlo interesantnu partiju „ševe“.

Naravno, kada je u pitanju čuvena igra, nikada ne izostanu šale i smeh među igračima, dok je sigurno najzanimljivije bilo u grupi gde se nalazio naš šef struke, Vladan Milojević. Pored autoriteta koji ima, on koristi priliku da se zabavi i našali sa našim igračima. 

Na kraju treninga, igrači su vežbali završnicu, ali i rad na taktici. U toku igre na dva gola, Vladan Milojević je skretao pažnju igračima na ono što je neophodno, kako bi se ispunila sva njegova očekivanja na terenu.