Superliga Srbije

Milojević "proziva" u 18.00 časova: Zvezda pre toga predstavlja novog fudbalera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.06.2024 10:55
Vladan Milojević MN Press
Vladan Milojević

Prošle godine fudbaleri Crvene zvezde su osvojili duplu krunu i nastupali u Ligi šampiona, a sa istim ambicijama crveno-beli ulaze i u novu takmičarsku godinu za koju pripreme počinju ovog ponedeljka.

Šef stručnog štaa kluba sa stadiona "Rajko Mitić", Vladan Milojević okupiće igrače u 18.00 časova, a četiri sata pre toga zakazana je promcija novog pojačanja Dalsia Gomeša.

"Crveno-beli" će letnje pripreme odraditi na dve lokacije. Prvo će 19. juna otputovati na Zlatibor gde će boraviti do 29. juna i u sklopu pripremnog perioda na srpskoj planini fudbaleri Crvene zvezde će odigrati jednu kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana 28. juna, a dan kasnije sledi povratak u Beograd.

Uslediće kratak predah za izabranike Vladana Milojevića, koji će 2. jula krenuti put Sankt Peterburga, gde će boraviti do 13. jula, a zatim nastaviti sa treninzima na pomoćnim terenima stadiona “Rajko Mitić”.

Tokom boravka u Rusiji prvotimci Zvezde će odigrati tri kontrolna meča i to 4, 8. i 12. jula. O tačnom rasporedu utakmica zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena, a trenutno je poznato da će se crveno-beli sastati sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre.