Superliga Srbije

Od slovenačkog Brava do Nikolićevog CSKA: Poznat spisak rivala Stanojevićevog Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.06.2024 19:22
fudbaleri Partizana letnje pripreme obaviće u Sloveniji i Rusiji MN Press
fudbaleri Partizana letnje pripreme obaviće u Sloveniji i Rusiji

Nekoliko sato posle današnje promocije novog trenera FK Partizan, u Humskoj su obelodanjena imena protivnika crno-belih tokom priprema za sledeću sezonu, u kojoj će Aleksandar Stanojević, njegovi pomoćnici i pre svega rekonstruisana ekipa probati da prekinu sedmogodišnji šampionski post i provedu jesen u nekom od evropskih takmičenja. 

Posle redovnog okupljanja u Beogradu, uobičajenih merenja i testiranja, odnosno nekoliko treninga u klupskom sportskom centru, kapiten Svetozar Marković i saigrači preseliće se u Sloveniju i tamošnje Terme Čatež.

A u periodu od 20. do 28. juna, kada će biti akcentovan rad na fizičkoj spremnosti, uz početna taktička uigravanja, tim će imati dve provere. Prvi protivnik trebalo bi da bude lokalni Bravo, a onda i banjalučki Borac. 

 

 

Glavni, najvažniji i najosetljiviji deo priprema ostavljen je za Rusiji, odnosno učestovanje na tamošnjem "brartskom turniru", na kom će igrati 

Partizan će posle Slovenije vratiti za Beograd, da bi prvog jula se preselio u Rusiju, gde će nastupiti na 'Bratskom kupu" u Moskvi, pošto je uprava "parnog valjka" još ranije prihvatila poziv CSKA, na čiju je trenersku klupu u međuvremenu seo bivši Partizanov strateg Marko Nikolić

Novo izdanje Mozzart Bet Superlige Srbije počinje 19. jula, a aktuelni vicešampion države u večitu trofejnu jurnjavu sa Crvenom zvezdom kreće iz Kruševca, gde će imati posla s Napretkom.