Superliga Srbije

Nađ zvanično bivši trener Partizana: Sve je spremno za novu eru Stanojevića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 15:50
Albert Nađ i Aleksandar Stanojević, bivši i budući trener FK Partizan MN Press
Albert Nađ i Aleksandar Stanojević, bivši i budući trener FK Partizan

Albert Nađ zamenio je Igora Duljaja na trenerskoj klupi Partizana, posle serije poraza u tek završenoj sezoni Mozzart Bet Superlige Srbije, ali mu vođenje pet utakmica i odbrana drugog mesta odnosno kvalifikacija za Ligu šampiona nisu bili dovoljni da zadrži pomenuti posao. Danas je i zvanično dobio zahvalnicu, čime je otvoren put ka početku trećeg mandata Aleksandra Stanojevića u Humskoj 1. 

Klub se bivšem pomoćniku Duljaja, a onda i šefu stručnog štaba seniorske postave, s funkcionerskim iskustvom u klubu u kom je igrački odrastao, zahvalio putem zvaničnih naloga, a Nađ je na istom mestu poslao poruku crno-belima.

"Moja ljubav prema klubu kao istinskog Grobara je poznata od malih nogu i ni u jednom trenutku se ne dovodi u pitanje ni po prestanku angažmana. Za mene je Partizan iznad svih nas i uvek mu želim da osvaja titule i izbori najbolje plasmane u Evropi! Novom treneru želim puno sreće u borbi za titulu, odnosno na tri fronta koja ih očekuju ove sezone! Za svaku novu pobedu i trofej, biću puna srca uz klub, kao i do sada", izjavio je Nađ povodom (ne)očekivanog prekida saradnje potpisane na godinu i po dana.

Nađ će naknadno biti raspoređen na neku drugu poziciju u klubu, u čijem dresu je svojevremeno stigao do reprezentacije, dok bi ovih dana trebalo da se desi zvanična promocija trofejnog Stanojevića, s kojim je Partizan pre više od deceniju igrao Ligu šampiona. Ali i brojnih novih lica u Upravnom odboru i sportskom sektoru Partizana. 

U jeku kampanje brojnih bivših igrača i trenera Partizana za kompletnu smenu sadašnjeg rukovodstva i korenite promene u svim strukturama, podržane sa 25.000 navijačkih potpisa.  I na dan kada je centarfor Đorđe Jovanović potpisao ugovor sa viceprvakom države, sa željom da ovog puta pokaže više u napadu crno-belih.