Superliga Srbije

PAOK hoće najboljeg asistenta Superlige Srbije: Gelor Kanga "na meti" grčkog šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2024 09:45
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga proslavlja gol u Superligi Srbije MN Press
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga proslavlja gol u Superligi Srbije

Interesantne vesti dolaze nam danas iz Grčke, gde je portal "Sport24.gr" uzburkao tamošnju i ovdašnju javnost informacijom da je solunski PAOK zainteresovan za usluge fudbalera Crvene zvezde - Gelora Kange.

Kako se navodi, jedna od glavnih uzdanica kluba iz Ljutice Bogdana velika je želja uprave grčkog šampiona, koji želi da ojača vezni red za narednu sezonu, a izbor je navodno pao na najboljeg asistenta (14) Superlige Srbije. 

Međutim, ono što bi moglo da koči potencijalni transfer u Solun su ipak godine (33) iskusnog Gabonca i činjenica da ima još godinu dana važećeg ugovora na "Marakani", gde uvažava veliko poštovanje uprave i navijača.

"Tridesettrogodišnji vezista iz Gabona sa 10 golova i 9 asistencija u svim takmičenjima je, prema rečima Srba, interesantan PAOK-u koji traži pojačanje u svom veznom redu. Međutim, njegove godine, kao i činjenica da je vezan ugovorom sa beogradskim timom, koji važi do kraja naredne sezone, ne poklapaju se savršeno sa onim što PAOK-u treba", navodi se između ostalog na pomenutom portalu.
 

Bilo kako bilo, epilog se očekuje u narednom periodu i veliko je pitanje da li će Zvezda pustiti igrača koji se afirmisao kao jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba, gde je odigrao 223 utakmice i postigao 49 golova uz 64 asistencije.