Superliga Srbije

Vladan Milojević: Zvezda u meni ima čoveka koji je uvek tu kada je to potrebno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.05.2024 21:12
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević MN Press
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Čukarički 4:1 (1:1) u poslednjem kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije i proslavili sedmu uzastopnu titulu, odnosno četvrtu uzastopnu duplu krunu.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević je nakon utakmice bio zadovoljan i srećan zbog trofeja u prvenstvu i nacionalnom kupu. Istakao je kako bez navijača sve ovo ne bi imalo smisla. 

"Osećam ponos i sreću. Živeli smo i radili smo za ovo i trenirali. Zasluženo smo osvojili. Imali smo dobre protivnike ali imali smo i dobar nivo igre. Uvek je lepo kada osvojite oba trofeja. Zahvalio bih se ovoj divnoj publici i našim navijačima. Bez njih ovo ne bi imalo smisla", rekao je Milojević.

Iskusni strateg je izjavi i kako klub sa stadiona "Rajko Mitić" uvek može da računa na njega.

"Zvezda zna da uvek u meni ima čoveka koji je tu kada je potrebno. Rekao sam igračima da ne razmišljamo o tabeli. Ako hoćemo da budemo prvi moramo da pobedimo sve i da gledamo samo sebe. Na sreću to se sve ostvarilo."

Redove šampiona Srbije će napustiti Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Zoran Popovi, a Milojević je rekao kako mu nije lako što će pomenuti trio napustiti ekipu.

"Teško mi je svakako. Ja se uvek vezujem za ljude, ali takva nam je profesija. Čestitam im od sveg srca jer su mnogo toga dali Crvenoj zvezdi. Oni će uvek biti dobrodošli ovde i uvek će biti u mom srcu. Želim im puno sreće njihovim porodicama i njima i da uvek imaju Zvezdu u srcu", rekao je Milojević.