Superliga Srbije

TSC deklasirao Napredak: Tim iz Bačke Topole se radovao čak šest puta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2024 20:31
Fudbaleri TSC MN Press
Fudbaleri TSC

Fudbaleri TSC ubedljivo su savladali Napredak iz Kruševca na svom stadionu u meču poslednjeg kola Superlige Srbije rezultatom 6:0 i tako naneli "čarapanima" najteži poraz u ovoj sezoni. Sa šest primljenih pogodaka u svojoj mreži, gosti na utkamici su postali najgora odbrana prvenstva našeg prvenstva. 

TSC je na ovom duelu imao čak četiri strelca. Redom su pogađali Aleksandar Ćirković (6', 78'), Petar Stanić  (42',52'), Miloš Pantović (59') i Bence Šoš (81'), dok Kruševljanima nije dopušten ni utešni pogodak. 

MN Press

Fudbaleri TSC proslavljaju gol

Takođe, na utakmici se istakao i Ifet Đakovac koji je uspeo da ubeleži het-trik asistencija. 

Od samog početka utakmice, tim iz Bačke Topole je diktirao tempo i predstavio sebe kao izrazitog favorita. Sa dva gola u prvom delu utakmice, praktično je odlučio pitanje pobednika, da bi sa dodatna četri dokazao zašto je ekipa kadra da nastupi u Ligi Evrope. 

Zanimljiva činjenica je da Napredak ima samo 40 bodova kraj svog imena, što znači da, kada bi se hipotetički nalazio u plej-autu, bio bi na ivici doigravanja za ostanak u Superligi Srbije. Sa druge strane, TSC se ubedljivom pobedom u poslednjem kolu zacementirao kao prvi takmac večitim rivalima i tim koji će pretendovati na evropske i domaće uspehe u nadolazećim godinama. 

PLEJ-OF SUPERLIGE SRBIJE, 7. KOLO.

Četvrtak

TSC - Napredak 6:0 (2:0)
/Ćirković 6, 78, Stanić 42, 52, Pantović 59, Šoš 81/

Subota

Partizan - Radnički Kragujevac 18:00 (Arena 2 Premium)
Crvena zvezda - Čukarički 19:00 (Arena 1 Premium)
Vojvodina - Mladost 19:00 (Arena sport 4)

 

Standings provided by Sofascore