Superliga Srbije

Sferopulos i Davidovac jednoglasni pred FMP: Ključ je koncentracija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2024 19:53
Strateg Crvene zvezde smatra da bi FMP mogao ugroziti klub sa Malog Kalemegdana ABA liga
Strateg Crvene zvezde smatra da bi FMP mogao ugroziti klub sa Malog Kalemegdana

Crvenoj zvezdi predstoje obaveze u Košarkaškoj ligi Srbije. Posle osvajanja trofeja u AdmiralBet ABA ligi, i "čišćenja" Partizana sa 3:0 u finalnoj seriji, klub sa Malog Kalemegdana odigraće svoj polufinalni okršaj sa FMP u petak od 20.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić". 

Pred susret sa ekipom iz Železnika, stručnjak crveno-belih, Janis Sferopulos, dao je izjavu za klupski sajt. 

"Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a, znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru", rekao je Sferopulos.

MN Press

Grčki strateg, Janis Sferopulos

Pored grčkog stratega, svoje mišljenje o duelu dao je i Dejan Davidovac, inače jedan od najpoljih igrača u finalnoj seriji sa večitim rivalom. On je istakao da u pitanju uopšte nije jednostavna utakmica, te da će crveno-beli morati da ostanu skoncentrisani do samog kraja.  

"Znamo kako igra ekipa FMP. Namučili su nas u Kupu Radivoja Koraća, tada smo utakmicu rešili u našu korist u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmice u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina", naveo je Davidovac.

Prenost utakmice između FMP i Crvene zvezde možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

 

Cup tree provided by Sofascore