Superliga Srbije

Omri Glazer jedva čeka proslavu titule: Nadam se da ćemo imati crveno-belu žurku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2024 19:54
Omri Glazer, golman Crvene zvezde MN Press
Omri Glazer, golman Crvene zvezde

Golman Crvene zvezde Omri Glazer, istakao je da jedva čeka utakmicu sa Čukaričkim, odnosno proslavu titule na najvećem srspkom stadionu. 

Duel poslednjeg kola Superlige Srbije igra se u subotu 25. maja sa početkom od 19.00 časova, a posle toga se očekuje veliko slavlje. Inače, crveno-beli su još ranije obezbedili sedmu titulu u nizu, a četvrtu duplu krunu.

"Uspeli smo da osvojimo duplu krunu i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom "Marakanom". Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku", rekao je Glazer.

Rekao je da je oduševljen podrškom koju Zvezda ima čitave sezone.

"Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezda. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom "Marakanom" u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno", zaključio je Glazer.