Superliga Srbije

Crvena zvezda otvara kapije protiv Čukaričkog za šampionsku proslavu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2024 14:11
Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće titulu 25. maja MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće titulu 25. maja

U Crvenoj zvezdi se već uveliko pripremaju za proslavu titule. Klub iz Ljutice Bogdana obavestio je danas navijače da će ulazak na meč protiv Čukaričkog, 25. maja od 19 00 časova biti slobodan. 

Crveno-beli su još ranije obezbedili sedmu uzastopnu titulu, a ukupno 35 u dugogodišnjoj istoriji. Uprava kluba upravo tim povodom odlučila je da širom otvore kapije stadiona, kako bi proslava bila još spektakularnija. 

"Odlukom kluba kapije stadiona 'Rajko Mitić' biće otvorene za sve navijače Crvene zvezde. Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba", piše u saopštenju Crvene zvezde.

Iako su odavno obezbedili titulu, fudbaleri Crvene zvezde žele pobednički niz da nastave i protiv Čukaričkog.

"Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani!", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.