Superliga Srbije

Vladan Milojević: Ne interesuje me finale kupa, ovakve greške ne smeju da se ponavljaju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2024 20:48
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević TV Arena sport
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnički 1923 3:2 (3:2) u petom kolu plej-ofa, odnosno 35. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Strateg crveno-belih, Vladan Milojević je istakao da se greške iz prvog poluvremena ne smeju ponavljati.

"Prvo bih čestitao igračima na zasluženoj pobedi. U prvom poluvremenu je bilo dosta oscilacija u našoj igri. Na ovom nivou ne smeju ovakva dva gola da se prime. Dešavalo se da imamo takve probleme, nažalost smo kažnjeni i to ne sme da se ponavlja. Česitao bih i Radničkom koji je dobra ekipa i bore se za Evropu. Zadovoljan sam rezultatom, ima nekih stvari koje moraju da se poprave ali to je nešto za svlačionicu", istakao je Milojević.

Trener aktuelnog šampiona je upitan i za meč finala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

"Ne interesuje me finale kupa. To je jedna utakmica za desetak dana. U ovom trenutku je bitno da se odmorimo. Opet sa druge strane imamo utakmicu u Kruševcu imamo još vremena do finala", izjavio je strateg crveno-belih.

Zadovoljan igrom svojih izabranika bio je i trener Radničkog, Feđa Dudić. 

"Pre svega čestitam Zvezdi na pobedi. Možemo da budemo zadovoljni zbog načina na koji smo se približili Zvezdi. Jesmo u prvom poluvremenu davali golove, ali u mislim da smo u drugom držali posed. Naterali Zvezdu da se brani, gde ona svaku utakmicu dominira, pogotovo ovde na 'Marakani'. Moramo da budemo ponosni i ja i moja ekipa. Došli smo da igramo i nismo odustajali od svog fudbala. Nekad nas to košta nekad ne. Još jedno čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nekoliko naših igrača je doživelo 'Marakanu' na neki drugi nači i nisu igrali onako kako umeju. Okrećemo se četvrtku, utakmici istine i utakmici sezone. Pozivam sve navijače da dođi", zaključio je Dudić.