Superliga Srbije

Svetozar Mijailović ponosan na Zvezdino pomeranje standarda: Nastavićemo da rastemo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2024 21:35
Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda, najavljuje nove uspehe šampiona Srbije MN Press
Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda, najavljuje nove uspehe šampiona Srbije

Slaviće se ove noći dugo u Ljutice Bogdana 1, jer su fudbaleri Crveni zvezde produžili šampionsku dominaciju započetu sada već daleke 2018. godine. I bez pobede nad TSC-om znalo se da titula neće promeniti vlasnika ni ove sezone, ali je njome nestao i taj sitan promil šanse u drugačiji epilog trke sa posrnulim Partizanom.

 

 

Predsednik Svetotar Mijailović jedan je od onih što blista od sreće, ponosan na ubrane plodove rada ne samo tima i stručnog štaba, već i rukovodstva eks prvaka Evrope i sveta, kao i svakog zaposlenog u klubu. Navijača, takođe. Ali i zagledan u još, veruje, svetliju budućnost. 

"Čestitam igračima, stručnom štabu, menadžmentu, zaposlenima i celokupnoj zvezdaškoj javnosti na osvajanju 35. titule šampiona države. Višegodišnja dominacija je nastavljena, a cilj sa početka takmičarske godine ispunjen. Crvena zvezda je i tokom ove sezone pokazala da je najbolji tim u Srbiji. Kako je vreme prolazilo, tako su i igre bile bolje. Četiri kola pre kraja prvenstva smo i matematički obezbedili titulu i još jednom pokazali da sa svakodnevnim posvećenim radom možemo iz godine u godinu da postavljamo standarde. Zvezda će nastaviti da raste i raduje svoje navijače, koji su i ove sezone bili naša najveća snaga", poručio je Mijailović putem kluspkog sajta. 

Posle 33 kola Mozzart Bet Superlige Srbije, crveno-beli imaju previše bodova od drugoplasiranog tima, pa mogu da guraju i mlađe snage u četiri preostala meča, dok će na Vojvodinu u finalu Kupa Srbije morati s najjačim štihovima.