Superliga Srbije

Vladan Milojević pun emocija posle nove krune: Bogu hvala, ponosan sam

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2024 21:19
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević MN Press
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC na stadionu "Rajko Mitić" u trećem kolu plej-ofa Mozzartbet Superlige Srbije rezultatom 2:1(0:0) i tako postali novi-stari prvaci domaćeg prvenstva. Očekivalo se da ekipa iz Bačke Topole bude tvrd zaloaj, i može se reći da su gosti ovu etiketu i te kako opravdali još jednom dobrom partijom protiv najboljeg tima naše zemlje. 

Posle utakmice, izjavu za medije je izrazito radostan dao trener domaćina Vladan Milojević. 

"Nije lako, čestitam titulu navijačima i klubu,živimo za ovo, igramo za ovo. Predivno je to da pred najveći hrišćanski praznik osvojim titulu. Bogu hvala, u svakom slučaju. Ponosan sam, idemo dalje. Želeli smo mnogo da pobedimo ovaj meč, mislim da smo danas dobro igrali. Titula je aposlutno zaslužena, ali nismo još odradili psoao. Čekaju nas teški mečevi do kraja i Kup Srbije. čestitao bih građanima Republike Srbije najveći hrišćanski praznik, nek se raduju", rekao je Milojević.

MN Press

Vladan Milojević

Takođe, trener gostiju, Žarko Lazetić, nije propustio da čestita protivniku na novoj tituli i pobedi. 

"Čestitam Zvezdi na tituli i pobedi. Malo je falilo. Bolji su od nas. Bili smo dosta dobri, ali nedovoljno konkretni. Momci su bili dobri, pokušavali. Naivno smo primili golove. To je Zvezda. Bili su rasterećeni i lagani, tako da su te lopte ušli. Mi nastavljamo dalje. Spremamo se da do kraja budemo kako treba", rekao je Lazetić.

Crvena zvezda je sada sedmi put zaredom postala šampion Srbije i ima 84 poena na tabeli, dok TSC ostaje treći sa 66 bodova. 

Mozzart Bet Superliga plej-of, 3. kolo

četvrtak

Radnički 1923 - Mladost 3:2 (1:2)
Partizan - Vojvodina 2:3 (1:2)
Čukarički - Napredak 2:0 (1:0)
Crvena zvezda - TSC 2:1 (0:0)

 

Standings provided by Sofascore