Superliga Srbije

Vladan Milojević pred TSC: Izaći ćemo u što jačem sastavu, ne obazirem se na kartone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2024 17:15
Vladan Milojević, trener FK Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener FK Crvene zvezde

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je očekivanja pred utakmicu 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, koju će fudbaleri crveno-belih odigrati u subotu od 16 časova na gostujućem terenu protiv ekipe TSC.

Govorio je strateg Zvezde o kvalitetima ekipe iz Bačke Topole.

"Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača", rekao je Milojević.

Istakao je Milojević da će najboljih 11 početi utakmicu, kao i da se neće obazirati na problem određenih igrača sa žutim kartonima.

"Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone".

Pohvalno je govorio šef stručnog štaba sastava iz Ljutice Bogdana o Šerifu Endiajeu.

"Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni".

Nakon povrede Aleksandar Katai se vratio treninzima i stavio na raspolaganje stručnom štabu crveno-belih za predstojeći duel.

"Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč protiv ekipe TSC. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav".

Iskusni strateg ističe da je zadovoljan igrom njegovih izabranika, ali i da ima prostora za napredak.

"Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima", završio je Milojević.