Superliga Srbije

Vezista Crvene zvezde, Marko Stamenić tvrdi: Bili smo bolji rival i zasluženo pobedili

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2024 13:33
Marko Stamenić MN Press
Marko Stamenić

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić istakao je dan posle duela sa crno-belima u Ljutice Bogdana da je njegova ekipa bila bolji rival i zasluženo pobedila Partizan (3:2) u 173. "večitom derbiju"

Vrlo dobro je odigrao reprezentativac Novog Zelanda protiv najvećeg rivala, istakavši da su ovakve utakmice uvek posebno inspirativne za svakog igrača.

"Odlična i veoma uzbudljiva utakmica. Mislim da smo bili bolji rival i zasluženo pobedili. Derbiji su nešto posebno, tek sada kada sam na terenu shvatam kolika je njihova važnost i kakav je to naboj. Teško da postoji utakmica koja nosi više stresa od nje, i onog pozitivnog i negativnog", rekao je Stamenić.

 

 

Dodao je vezista koga je za igru u derbiju pohvalio čak i trener Milojević da se svi u klubu osećaju odlično posle veoma važne pobede.

"Ne opuštamo se i svesni smo da je još 18 bodova u igri, ali smo svakako za tri koraka bliži cilju, a to je titula. Slavlje je iza nas, vreme je da u ponedeljak i utorak na treningu budemo još bolji, te da utakmicu u sredu dočekamo na pravi način".

Reprezentativac Novog Zelanda posebno je apostrofirao navijače Zvezde.

"Meni je ovo neverovatno i neopisivo. Oduševljen sam kakvu podršku imamo, ne samo na derbiju, nego na svim utakmicama. Čast mi je što sam deo svega ovog, ali sad kad je finiš sezone, želimo da navijačima sve to vratimo na najlepši mogući način. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u maju. Verujem da to možemo", zaključio je Stamenić.

Inače, crveno-beli su već jutros odradili i prvi trening posle "večitog derbija" a atmosfera je bila odlična. Radilo se uobičajenom ritmom i bez euforije uprkos važnom trijumfu.