Superliga Srbije

(VIDEO) Ivanović imao poseban motiv: Goran Stanić ponosan na ceo tim, ali posebno na junaka pobede nad Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2024 22:00
Goran Satnić i Đorđe Ivanović, trener i fudbaler Čukaričkog MN Press
Goran Satnić i Đorđe Ivanović, trener i fudbaler Čukaričkog

Jedna lasta ne čini proleće, ali Đorđe Ivanović je bez trunke dileme poneo epitet junaka pobede Čukaričkog nad Partizanom, jer joj je kumovao jednim golom i asistencijom za odlučujući pogodak u mreži svog bivšeg tima.

Nije proslavljao svoj pogodak, ali se iz svega prikazanog jasno videlo, kao i svaki put do sada u istim prilikama, koliko mu je stalo da pokaže da je zasluživao više u taboru crno-belih, dok je nosio njihov dres.

 

 

"Neka se mlađi slobodno ugledaju na Đoleta. Imao je poseban motiv da se dokaže protiv kluba u kojem je igrao. U poslednje tri utakmice igra u izvanrednoj formi", podvukao je njegov sadašnji trener Goran Stanić.

Glavnokomandujući u stručnom štabu "brđana" prokomentarisao je i celu utakmicu, sa svim dobrim i lošim fazama u igri njegovih izabranika večeras na Banovom brdu. 

"U prvom poluvremenu bili smo mnogo stabilniji i u više situaciji mogli da ugrozimo gol Partizana. Povukli smo se u nastavku, očekivali smo ulaskom Nikolića ofanzivnije goste. Primili smo dva gola u nadoknadi i to iz očekivanih situacija. Nismo bili dobri u ključnim momentima finiša, iako je naša partija u centralnoj zoni odisala kompaktnošću.

Otvorio se Partizan, što smo iskoristili kontrom i stigli do gola vrednog pobede. Čestitam momcima na želji i ambiciji, kolega Duljaj pokazao je da radi odličan posao i želim da na najbolji način nastavi", konstatovao je Stanić.